Loading...

Audi Hungária

Az AUDI Hungaria győri telephelyén a „szupermarket” területen, több száz kanban állványt használnak. A ládák töltő és szedő oldalán lévő polccímkék korábban papír alapon kerültek kinyomtatásra és kiragasztásra.

Ez kifejezettem sok emberi erőforrást emésztett fel, illetve amint átrendezésre került a szupermarket terület, minden esetben újra kellett aktualizálni a címkéket is.

További problémát okozott a komissiózás során, hogy a nagy területű polcrendszeren az operátorok hogyan találják meg a megfelelő alapanyagot a leggyorsabban.

A PRICER rendszer 2017 óta több ezer e-polccímkével segíteni az AUDI munkáját, a következő fejlesztési terv pedig a „pick-by light” funkció bevezetése.

További előnyök:

  • „Amennyiben megváltoznak a feliratok, elnevezések, számok, vagy a polcokon lévő alkatrészek sorrendje, a logisztikai szakembereknek az új megoldásnak köszönhetően már nem manuálisan kell lekövetni a változásokat. A sürgős információkat is rövid időn belül meg tudják jeleníteni –például, ha egy alkatrész készletét felhasználták, és azt egy másik alkatrésszel kell helyettesíteni.”

  • „A technológia további előnyei: a digitális kijelzők mindig tiszták maradnak, nem termelnek papírhulladékot, és működtetésükhöz nagyon kevés energia szükséges.”